Coaching

Wil jij een coach die je snel en direct kunt bereiken en die er voor jou is op het moment dat je dit echt nodig hebt? Die je kunt zien en spreken, telefonisch en online kunt benaderen en die waar nodig bij jou thuis komt?

  • Time-management vaardigheden: wil jij op tijd op kunnen staan en op tijd op je werk, opleiding en/of andere afspraken komen? Wil je de tijdsduur van verschillende activiteiten en bezigheden goed leren inschatten en hier naar kunnen handelen? En op tijd leren stoppen met de dingen waar je mee bezig bent, en over kunnen gaan op een andere taak? En wil je leren hoe je dagelijks en/of wekelijks een uitgebalanceerd programma met activiteiten dat echt bij jou past en op jou is afgestemd, voor jezelf kunnen plannen en uitvoeren?
  • Zelfmanagement vaardigheden: wil je leren beginnen met taken, één taak tegelijk leren doen, dingen af leren maken, effectieve grenzen kunnen stellen en je hieraan kunen houden?
  • Emotieregulatievaardigheden: wil je jouw gevoeligheid als kracht kunnen ervaren? En het krijgen van kritiek of het maken van fouten op kunnen vatten als  een uitdaging? En wil je leren hoe opgeroepen gevoelens en reacties op een voor jouw effectieve manier kunt hanteren?

AD(H)D kan zich in alle levensfasen en op allerlei levensgebieden manifesteren. In de ene fase en/of op het ene levensgebied kun je meer moeite hebben om je goed te kunnen ontwikkelen dan in een andere fase of op een ander levensgebied. Denk bijvoorbeeld aan de overgang van de kindertijd naar de puberteit en adolescentie, aan het uit huis gaan en zelfstandig worden, het gaan studeren en/of werken, en het krijgen van een partner en/of kinderen. Omdat AD(H)D je levenlang een trouwe metgezel zal zijn, kan ik je coaching bieden waar nodig, op verschillende levensgebieden en tijdens verschillende levens- en/of overgangsfasen.

Wil je een coach die er echt voor jou is, naar jou kijkt, luistert en met jou overlegt en afspraken maakt, zodat jij jouw doelen en uitdagingen te kunt realiseren? Die je helpt je eigen oplossingen te vinden en vaardigheden te ontwikkelen die bij jou passen? En die je leert hoe jij deze zelf zo effectief mogelijk kan inzetten? 

Bel of mail mij, dan maken we snel een kennismakingsafspraak!