CV Marjolein Guit-van Neerbos

Wil je weten wat voor vlees je in de kuip hebt? 

  • Huidig: bevlogen psycholoog in eigen psychologische praktijk en werkzaam bij diverse huisartsen in Zeeland als praktijkondersteuner GGZ. Daarvoor bijna tien jaar gewerkt bij een tweedelijns instelling voor geestelijke gezondheidszorg, de tegenwoordige Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg. Hier heb ik samen  gewerkt met een multidisciplinair team van collega's om onder meer mensen met depressies, trauma's, persoonlijkheidsproblematiek, angsten, relatieproblemen, Autisme en/of AD(H)D, te helpen om van hun klachten af te komen en/of hier beter mee om te leren gaan.

In vogelvlucht mijn eerdere ervaring op het gebied van werk en opleiding:

  • Werk: psycholoog in de specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ). Daarvoor psycholoog voor mensen met werkgerelateerde problemen. Reïntegratieconsulent, in deze functie heb ik mensen getraind en toegeleid naar werk en opleiding. Het doen van psychologisch onderzoek op het gebied van intelligentie, persoonlijkheid en het neuropsychologische functioneren. Stage bij mensen met ernstige psychiatrische problematiek op een gesloten afdeling. Veel ervaring in de zorg- en dienstverlening in uiteenlopende functies.
  • Opleiding: doctoraaldiploma klinische psychologie; Basisaantekening psychodiagnostiek; Systeemtherapie; Cognitieve gedragstherapie; EMDR; Schematherapie; ADHD diagnostiek behandeling en coaching van volwassenen; ADHD, ASS en AS II. Acceptance and Commitment Therapie (ACT). KOP- en PROP model.

 

  • Specifieke interessen: multiculturele interesse, mensenrechten en dierenwelzijn. Bijzondere interesse in en affiniteit met de Indonesische en Indische cultuur.