Relatietherapie & Systeemtherapie

''Van elkaar houden is het mooiste wat er is', zo vinden de meeste mensen. Of dit nu van je partner, je kinderen, ouders, vrienden en/of andere dierbaren is. Dat hoeft niet altijd rozegeur en maneschijn te zijn en dat kan ook niet. Het kan soms ook hard werken zijn en vraagt een voortdurend in elkaar willen investeren. Meestal lukt dit prima, en kom je er na een miscommunicatie, teleurstelling en/of ruzie samen wel weer uit. Soms echter lukt dit niet, en kan de hulp van een professional jou en je partner en/of kinderen jullie net die steun in de rug bieden, die jullie nodig hebben.

Wil jij met hulp van buiten af, jouw onderlinge relatie met je partner, kind(eren), ouder(s) en/of andere dierbaren versterken en/of verbeteren?

  • Ben jij adolescent of jongvolwassene en wil jij de communicatie met je ouders verbeteren en onderling meer begrip voor elkaar kunnen ontwikkelen?
  • Heb jij een partner en willen jullie leren hoe je effectiever kan communiceren en hier handvatten bij krijgen?
  • Samen met jouw partner de AD(H)D klachten als team te leren herkennen en effectief leren aanpakken?
  • En/of willen jij, je partner en/of jullie kinderen, begeleiding bij het creëren van voldoende rust, ontspanning en aandacht voor iedereen in jullie gezin?

Kom eens kennis maken!